söndag 6 juni 2010

Tävlingen på herten

Igår så var det tävling som stod på schema, hela dagen faktiskt. I 12 timmar så fightades 14 båtar om att bli Kung över Herten. Och dom som kom segrande ur slaget var Team Ljusne/JPM som med sina 5 längsta gäddor drog ihop en längd på 393 cm.



På morgonen så trodde väl alla lag som var med att det skulle kunna bli lite storm fram åt eftermiddagen, men det blev det inte, med stekande sol och nästan spegelblankt på sjön så har man väl ändå inte så mycket att klaga över. Team HP10 drog ihop ca. 15 gäddor där dom 5 längsta gav oss ett totalt på 351 cm, det blev en delade 5te plats med dom siffrorna.
Trotts en 5te plats så är vi nöjd med dagen då den visade sig bli en riktigt trevlig dag ute på sjön.


Största för oss under dagen, 5kg och 88cm.


Någonting som ska nämnas är ju faktiskt att vi lämnade över 1 timme handikapp åt dom andra båtarna då farsan tyckte tydligen att vi fick för lite på kroken, så han bestämde sig för att dra in 2 trekrokar genom skjortan och in i armen, med hulling och hela skiten. Farsan tog så fram tången och började slita och rycka för att få ut krokarna, då sjukhuset inte var något alternativ under dom heta timmarna på morgonen. Och det ska ja säga, var det första gäddan som vi landade i båten denna dag. Men, inte nog med det, två gäddor senare var han i farten igen, då han körde in en krok i fingret, hela vägen in. Då fick vi nog! Blev tvungen att åka hem för att hämta lite bandage och plåster och grejer för att rengöra såret. Så, nu ser det ut som ett slakteri i båten då farsan tappade det mesta av sitt blod där och det senaste nytt är att gubben går på penicillin och så fick han en stelkrampsspruta, då han besökte akuten för bara några timmar sedan.

Men som sagt, en mycket trevlig dag ute på sjön. ;-)



Nu hoppas ja att alla är bänkade framför tvn för att hjälpa Robin Söderling att vinna sin första Grand Slam i det Franska öppna! KOMIGEN ROBO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar